Nosaltres

N O S A L T R E S

Som la Sònia Llobet i la Noèlia Sánchez, les quals hem creat un centre de fisioteràpia.

Al nostre centre tenim un lema i és fer que la persona passi a formar part d’un tot. Això ho resumim amb la paraula Integrar.

Disposem dels coneixements i l’experiència per a fer-ho possible i oferir-vos el millor tractament.

  • Sònia Llobet – Núm. Col·legiada 16365
  • Noèlia Sánchez – Núm Col·legiada 16195

L A   N O S T R A   H I S T Ò R I A

Cada gran viatge comença amb una història. El nostre no és diferent. Tot va començar l’any 2018 on ens vam conèixer a la Universitat de Lleida estudiant el grau de Fisioteràpia.

Després vam fundar un centre l’any 2023, ens vam embarcar en la missió de proporcionar serveis d’alta qualitat a preus raonables.

El que va començar com un començament humil s’ha convertit des d’aleshores en una empresa pròspera, gràcies al treball dur, la dedicació i el suport del nostre equip i comunitat.


E L   N O S T R E   E N F O C A M E N T

La nostra visió és optar pels tractaments integrals, és a dir, observem a la persona d’una manera global, tenint en compte la seva salut física, emocional, mental, social i espiritual, millorant d’aquesta manera la seva qualitat de vida.

El nostre compromís és tractar i solucionar les diferents patologies que poden sorgir i alleujar el dolor que aquestes comporten oferint serveis excepcionals i personalitzats.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS!​